Backstage crew beschikt over een groep ervaren medewerkers en freelancers die alle verschillende disciplines goed vertegenwoordigen. Representativiteit en kennis zijn hierbij de belangrijkste factoren. U kunt een beroep doen op Backstage Crew als u personeel nodig heeft voor theatervoorstellingen, binnen- en buitenevenementen, beurzen, vuurwerkshows, watershows, transport van materialen en vervoer van cast en crew.

De medewerker(s) die ingezet worden in uw opdracht, zijn in het bezit van de gewenste rijbewijzen en certificaten, zoals BHV en IPAF Hoogwerker en certificaat Vuurwerkdeskundige.

 

Theaters

Wij beschikken over een grote poule van theatertechnici welke op alle vlakken in het theater werkzaamheden kunnen verrichten. Deze technici kunnen assisteren bij de opbouw van voorstellingen vanuit het theater, het licht verzorgen bij amateurvoorstellingen of mee met een voorstelling als reizend theatertechnicus.

Onze groep technici met theater affiniteit werkt met regelmaat in diverse theaters, voor diverse producenten en is daarmee zeer flexibel ingesteld. Mede daarom leveren we ook regelmatig de technici en chauffeurs voor theatertours.

Evenemententechniek

Bent u op zoek naar technische crew voor uw evenement, neem dan contact met ons op. Wij leveren technici in diverse ervaring- en prijsklassen, welke zeer flexibel zijn in te zetten. Last minute aanvraag? Geen probleem, onze organisatie is er op ingericht dat we altijd een oplossing weten te vinden binnen onze crew en netwerk.

Voor specialisten bemiddelen wij graag in het vinden van de passende Rigger, Stage-manager, Soundoperator en lichtoperator welke vaak in direct contact met de klant wordt geacht te werken.

Overige branches

Door onze grote poule en netwerk van medewerkers en freelancers, zijn wij ook in staat om projecten in andere branches te voorzien van personele invulling. Bijvoorbeeld het (ver)bouwen van winkel inrichtingen welke zijn voorzien van technische middelen. Door de creatieve en technische achtergrond van onze crew, zijn de opdrachtgevers vaak verrast met de werkwijze en hoe er wordt omgegaan met tegenvallers.

 

Voor technici:

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technisch medewerkers en freelancers.

Stuur je gegevens, cv en een korte motivatie naar info@backstage-productions.nl en wij nemen op korte termijn contact op.