CO2 FX

Ze zijn niet meer weg te denken bij dance events en concerten, grote witte mistpluimen die uit het niets verschijnen en ook net zo snel weer verdwijnen. Maar ook tijdens een feestelijke opening of bedrijfspresentatie kan CO2 rook voor een verrassend effect zorgen. Backstage FX kan op diverse manieren een CO2 rook effect creƫren dankzij CO2 jets, shooters, guns, handshooters, powerjets en dominators. De producten kunnen door middel van een effectivator, voorzien van een sleutel schakelaar, of via DMX worden aangestuurd. Hierbij werken wij altijd met een extra veiligheidskanaal, waardoor er bij een storing nooit per ongeluk een shooter af kan gaan.

De CO2 flessen zijn leverbaar vanaf kleine 5 liter flesjes voor een klein effect. Doorgaans gebruiken we 30 of 50 liter flessen, wat 60 tot 100 seconden CO2 per fles inhoudt. Voor de grootverbruikers leggen we een netwerk aan van CO2 slangen en koppelingen, vanaf een bundel met 600 liter CO2. Voor het transport van de CO2 flessen zetten wij een transporteur in met ADR, welke de flessen in palletkooien op locatie aflevert.

Mocht het op uw locatie niet mogelijk zijn om met CO2 te werken dan hebben wij CO2-imitatierookmachines waarmee wij het effect van CO2 kunnen nabootsen met rook.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.