Valdoek

Met behulp van onze Magic FX Power Drops maakt u van de onthulling tijdens uw opening, voorstelling of evenement een spectaculair moment. Door een simpele druk op de knop laten de Power Drops het doek vallen om zo aan uw gasten te onthullen wat er zich al die tijd achter bevond. Backstage FX kan u niet alleen voorzien van het valsysteem maar ook het valdoek, dit kan zowel een standaard doek als een doek volledig aangepast aan uw wensen met eventueel een persoonlijke touch zijn.

Waterval

Onze decoratieve watervallen vormen een spetterende toevoeging aan elk podium. Door middel van bronpompen wordt het water door de elementen rondgepompt. Standaard zijn de elementen 90 cm breed en maximaal 3 meter hoog. Maar wij maken graag een waterval op maat in de gewenste afmetingen. Om het water op te vangen dient er per waterval minimaal 1 waterdicht bassin gebouwd te worden van 100 x 200 x 40 cm. Doordat de aluminium watermonden aan het layherpodium gehangen kunnen worden met G-haken verwerken wij de waterval moeiteloos in de aankleding van uw evenement.

Wind & Ventilatoren

Met onze ventilatoren creƫren wij wind op uw evenement. Dit niet alleen ter verkoeling van een ruimte maar hiermee kunnen wij een rookeffect verspreiden of de haren van de artiest laten wapperen. Ook zijn onze ventilatoren geschikt voor het opblazen van uw sky-dancer.

Bubbels

Met onze bubbelmachines voegt u een subtiel effect toe aan uw evenement. Met de Bubble Monster bellenblazer verspreiden wij per minuut 6000 bubbels. Door de dubbele ventilatoren heeft de Bubble Monster een groot bereik en is zodoende geschikt voor diverse binnen- en buitenlocaties. Ook hebben wij de SmokeBubble Blaster in ons assortiment. Dit is de grootste bellenblaasmachine die er is en naast gewone bellen blaast de SmokeBubble Blaster bellen gevuld met rook uw ruimte in.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.