VUUR FX

Naast complete vuurwerkshows voor indoor en outdoor evenementen bent u ook bij ons aan het juiste adres voor special effects met vuur. Met onze verschillende vlamsystemen voegt u een flamboyant element aan uw evenement toe. Zo kunnen wij met de flamaniac vlammen in diverse kleuren creëren en heeft de x2 wave flame een vlamoutput tot wel 10 meter die 180 graden kan bewegen.

Letters van Vuur

Bent u op zoek naar een heel persoonlijk special effect? Backstage zet uw (bedrijfs)naam  letterlijk in vuur en vlam. Door middel van vuurwerkeffecten kunnen letters tot ontbranding worden gebracht met een maximale brandduur van 60 seconden. Ook is het mogelijk dat wij uw naam drie tot vier minuten letterlijk in brand zetten met onze letters van vuur.

Met Backstage FX kunt u ervan uitgaan dat uw evenement zonder slag of stoot verloopt. Wij helpen u om uw wensen te vertalen naar een strak ontwerp in vuurwerk of vuur. Bovendien vragen wij de vuurwerkvergunning aan en wordt ook de uiteindelijke ontsteking tot in de puntjes voor u verzorgd.

Vuurschalen & Brandgel

Met onze vuurschalen creëert u een prachtige entree voor uw evenement of een intieme sfeer op het podium. De vuurschalen zijn geschikt voor binnen en buiten evenementen dankzij de rookarme brandgel die wij gebruiken. Bovendien blijven er nauwelijks roetdeeltjes achter na verbranding.  De brandgel is ook los via ons te verkrijgen en geschikt voor elk niet-brandbaar oppervlak, zoals onze vlamschalen maar bijvoorbeeld ook de motorkap van een sloopauto.

Theaterfakkel

De theaterfakkel is een grote doorbraak voor fakkelbehoeften op het toneel in de entertainmentindustrie en is ontworpen door de befaamde ontwerper van Broadway-special effects Greg Meeh. Jaren van verfijning en podiumgebruik hebben dit tot de meest professionele en betrouwbare fakkel gemaakt die je kunt gebruiken. De theaterfakkel gebruikt een elektrische ontsteking, heeft een instelbare vlamhoogte en een lichtgewicht ontwerp. De theaterfakkel wordt aangedreven door butaan en de navulverpakkingen zijn verkrijgbaar in blikken van 2 oz. Omdat de theaterfakkel een echte vlam produceert is het van belang dat alle materialen en decorstukken die worden gebruikt tijdens de voorstelling en in de omgeving van het podium aanwezig zijn brandvertragend zijn!

 

Heeft u interesse in één van onze vuureffecten neem dan contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.