Bubbelzuilen

De naam zegt eigenlijk al genoeg maar onze bubbelzuilen zijn grote ronde buizen van 2,3 meter hoog met een doorsnede van 20 centimeter die wij vullen met water en door een pompje in het voetstuk borrelen er bubbels in de buis omhoog. Door de RG BW verlichting in het voetstuk van de zuil kunnen de bubbelzuilen oplichten in elke gewenste kleur. De tube is op verschillende manieren te plaatsen, per stuk los in een ruimte of op een rij naast elkaar op het podium. Hierdoor leent de bubbelzuil zich uitstekend als decoratie op uw bruiloft of als eyecatcher bij uw beursstand. Maar ook voor muziek evenementen zijn bubbelzuilen uitermate geschikt vanwege de mogelijkheid om de tubes op de muziek mee te laten doen.  Zo kunnen we de kleur van de bubbelzuil laten veranderen op de beat of het licht laten knipperen.

In de verhuur is de standaardmaat 2m30 hoog en 20cm doorsnede, maar op aanvraag zijn diverse andere maten leverbaar. Het is ook mogelijk om de tubes in een decorstuk te verwerken.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier voor een complete offerte of klik hier voor meer informatie.