Technische productie – evenementen

Elk evenement heeft behoefte aan technische ondersteuning. Backstage Productions kan u deze ondersteuning bieden. Van begin tot eind kunnen wij u van dienst zijn. Uw wensen zullen door onze technisch producenten vertaald worden naar een succesvol evenement op technisch gebied. U kunt er van uit gaan dat overal aan gedacht wordt. Uw concept zal door ons technisch personeel vertaald worden naar een technisch plan met een passend prijskaartje.

Onze diensten beperken zich niet alleen tot het maken van een technisch plan, maar wij kunnen ook alle benodigde materialen leveren, van geluid, licht en beeld apparatuur tot de stroomvoorziening, tenten, podia en decoratie.

Technische productie – theatervoorstellingen

Al ruim 10 jaar zijn we betrokken bij de productie van theatervoorstellingen, kleine zaal voorstelling van een startend cabaretier tot de grote musicals welke met meerdere vrachtwagens materiaal door het land reizen. Creatieve oplossingen bedenken, binnen het budget blijven en de producent werk uit handen nemen zijn onze belangrijkste speerpunten. Namens Backstage Crew kunnen wij de juiste technici voor u inzetten om mee te gaan op tour, die wij blijven begeleiden om alle voorkomende uitdagingen op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld diner, hotelovernachtingen en transport te organiseren.